| |     ћирилица | latinica  
Home
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017

Ministre e Administratës Shtetërore dhe Qeverisjes Vendore Ana Brnabić mori pjesë në Konferencën rajonale për kryerjen e shërbimeve publike në vendet e Ballkanit Perëndimor – „Nismat dhe inovacionet në rrugën drejt BE-së “, e cila është mbajtur në Tiranë më 18 Maj.
Në konferencën e organizuar nga Shkolla Rajonale për Administratën Publike (ReSPA), kanë marrë pjesë edhe Ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike të Republikës së Shqipërisë, М.Harito, Ministrja e Administratës Publike të Malit të Zi, S.Pribilović dhe Ministrja e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Publike të Maqedonisë M.Arsovska Tomovska.

Qëllimi i konferencës ishte që të nxirren në pah të gjithë parakushtet e domosdoshme për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve për qytetarët dhe ekonominë, ku krahas ministreve moren pjesë mbi 40 folës të cilët përfaqësonin Ballkanin Perëndimor, nëntë vende anëtare të BE-së si dhe organizatat dhe institucionet rajonale dhe evropiane.


Print version
News
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017
Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.
Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017
Information to tender
Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar
Ministri i Minierave dhe Energjitikës mori pjesë në Këshillin Ministror të Komunitetit Energjitik në Tiranë më 16 tetor 2015
Ministri i Arsimit, Shkences dhe Zhvillimit Teknologjik me nje grup studentësh dhe nxënësish nga Serbia qendroi në Shqipëri nga 7-9 tetor 2015
Vizita zyrtare e Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Serbisë Aleksandar Vučić në Shqipëri
Pjesëmarrja e Nënkryetarit të parë të Qeverisë dhe Ministrit e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë Ivica Dačić në takimet në Tiranë
Pjesëmarrja e Ministrit të Punëve të Brendshme Dr. Nebojša Stefanović në Samitin Rajonal kundër ekstremizmit të dhunshëm në Tiranë
Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri
Vizita e Nënkryetares së Qeverisë dhe Ministres së Ndërtimit, Transportit dhe Infrastrukturës së Republikës së Serbisë Prof. Dr. Zorana Mihajlović
Vizita e Delegacionit të Këshillit për diasporën dhe serbët në rajon, të Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë
Takimi i Ministrave të Arsimit
Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej
Heqja e vizave për shtetasit e Katarit, Kuvajtit, Omanit dhe Bahreinit
No visa required for travel to Serbia for citiyezen of Qatar, Kuwait, Oman and bahrein
Floods in Serbia - General information on humanitarian donations in goods
Permbytjet ne Serbi - Informacion i pergjitshshem mbi donacionet humanitare ne mallra
Floods in Serbia - Condolences book
Floods in Serbia - collecting financial aid and grants
Euro-Atlantic Conference of Parliament Speakers of Western Balkan Countries - meeting Stefanović-Meta
MRKIC: PRAGMATIC RELATIONS WITH ALBANIA ON EU PATH
Official State Program for Aniversary celebration "Edict of Milan 313 - 2013", Serbia
News - Archive