Printer Friendly Version Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej @ 22 August 2015 09:38 AM

Vizita e Shenjtërisë së Tij Patriarku serb Zoti Irinej dhe delegacionit të përberë nga Arkipeshkopi i Cetinjës dhe Mitropoliti malazez-bregdetar Zoti Amfilohije, Ipeshkvi i Rashkës dhe Prizrenit dhe të Kosovës dhe Metohisë Zoti Teodosije dhe Hieromurgu Andrej në Tiranë, më 1 Qershor 2014.