Printer Friendly Version Takimi i Ministrave të Arsimit @ 22 August 2015 09:40 AM

Takimi i Ministrit të Arsimit, Shkences dhe Еdukimit të Republikës së Serbise, Srđan Verbić me Ministren e Edukimit dhe Sportit të Republikës së Shqipërisë, Lindita Nikolla në Tiranë më 7 Tetor 2014