Printer Friendly Version Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Republikës së Serbisë Maja Gojković në vizitën zyrtare në Shqipëri @ 22 August 2015 09:57 AM

Kryetarja e Ansamblesë Popullore të Serbisë, Maja Gojković zhvilloi një vizitë zyrtare në Shqiperi më datë 4-5 Mars 2015, me ftesën e Kryetarit të Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta. Pas bisedimëve është mbajtur konferenca e përbashkët shtypi me interesim te lartë. Kjo ishte vizita e parë e një kryetari të Ansamblesë Popullore të Serbisë në Shqipëri.

 

Kryetaren e Ansamblesë, Maja Gojković e kanë pritur gjatë vizitës dhe Presidenti i Shqiperisë, Bujar Nishani,

Kryetari i Qeverisë, Edi Rama,

si edhe Kryebashkiaku i Tiranës, Lulzim Basha.