Printer Friendly Version Takimi trepalësh i Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë në Tiranë, më 20 Janar @ 29 February 2016 01:30 PM

Nënkryetari i Parë i Qeverisë së Republikës së Serbisë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ivica Dačić mori pjesë në Takimin e Dytë Trepalësh të Ministrave të Punëve të Jashtme të Serbisë, Italisë dhe Shqipërisë,  në Tiranë, më 20 Janar 2016.

Ministri  Dačić më përpara zhvilloi takime dypalëshe me Ministrin e Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati

dhe me homologun italian Paolo Gentiloni.

Nënkryetari i Parë i Qeverisë së Republikës së Serbisë dhe Ministri i Punëve të Jashtme, Ivica Dačić gjatë qendrimit në Tiranë u takua dhe me Kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.