Printer Friendly Version Учешће министра државне управе и локалне самоуправе Бранка Ружића на министарском скупу ReSPA у Тирани, 6. новембра 2017. године @ 12 March 2018 08:29 AM

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић се током учешћа на министарском скупу ReSPA у Тирани, састао с министарком јавне управе у Влади Црне Горе Сузаном Прибиловић. 

Састанак министра државне управе и локалне самоуправе Бранка Ружића с потпредседницом Владе Албаније Сенидом Меси у Тирани, 7. новембра 2017. године.

Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић разговарао је у Тирани са потпредседницом Владе Албаније Сенидом Меси о могућностима сарадње у области реформе јавне управе.
Ружић и Меси истакли су да је за пружање ефикаснијих услуга грађанима важно успоставити јединствена управна места. Он је нагласио да управа константним унапређењем треба да покаже да је истински сервис грађана и привреде и да се време чекања на шалтерима и хрпе папира никад не врати. Договорено је и разматрање потписивање Споразума две владе који ће подразумевати размену и стажирање службеника у две земље.