Printer Friendly Version Tрадиционални новогодишњи пријем који је приредио премијер Еди Рама @ 20 February 2020 01:07 PM

Амбасадор Зарић је у својству доајена дипломатског кора одржао говор на традиционалном новогодишњем пријему који је приредио премијер Еди Рама за стране амбасадоре и представнике међународних организација у Албанији.

 

Скупу одржаном у Палати бригада у Тирани 11.децембра 2019. присуствовали су готово сви министри, више посланика, руководилаца државних институција и представника медија. Говор амбасадора и премијера директно је преносила државна телевизија РТШ. Говор амбасадора Зарића на пријему објављен је 13.децембра 2019. у “Tirana Times”, једином недељнику на енглеском језику: www.tiranatimes.com/?p=143679.

 

 

После поздравних говора премијер Еди Рама је уручио амбасадорима Златне медаље за све стране спасилачке тимове који су учествовали у проналажењу жртава земљотреса, међу којима и екипи Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Републике Србије.

 

 

Снимак целог догађаја може се наћи и на Фејсбук страници премијера Раме као и на следећој адреси: https://www.youtube.com/watch?v=L3aTMSgoXa4&feature=youtu.be