| |     ћирилица | latinica  
Home

Visit Serbia
SIEPA

 

   
 
Contact

 

Working Hours
Monday - Friday: 8:30 - 16:30 hours
The Consular Section is open to public: 10:00 - 12:00 hours

Holidays

Address
Embassy of the Republic of Serbia
Donika Kastrioti 9/1,
Tirana
Republic of Albania

Phone: +355-4-2223-042 Directions/Map
Phone: +355-4-2232-091 Jurisdiction
Fax:      +355-4-2232-089 Honorary Consulates
E-mail:  srb.emb.albania@mfa.rs  
web: www.tirana.mfa.gov.rs  

Twitter: https://twitter.com/SRBinAlbania

NJOFTIM I RENDESISHEM: Puna me palet do te zhvillohet ne orarin nga 10:00 deri 12:00 ditet e punes ( hene -premte),me aplikimin e masave parandaluese me qellim parandalimin e perhapjes se semundjes COVID 19 (mbajtje e maskes dhe dorezave,mbajtjen e distances,caktimin e orarit te takimit).Palet luten qe te mos paraqiten ne Ambasade pa percaktuar orar paraprak ne rruge telefonike ne numrat e telefonave +35542223042 / +35542232091 ose ne rruge elektronike ne adresen e Ambasades:    srb.emb.albania@mfa.rs


 
 
 
Statehood Day, the National holiday of the Republic of Serbia

Statehood Day, the National holiday of the Republic of Serbia, is celebrated on February 15 as a reminder of the Sretenje 1804, when the revolution was raised and the liberation of Serbia began, and on the same date in 1835, when the first modern Constitution of Serbia was adopted.


Belgrade to get Centre for Fourth Industrial Revolution

Prime Minister Ana Brnabic attended today in Geneva the signing of the Agreement on the Establishment of the World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution in Serbia, the first of its kind in the Western Balkans.

Read more...
NJOFTIM PËR VOTUESIT TË CILËT KANË VENDBANIM JASHTË VENDIT PËR USHTRIMIN E TË DREJTËS SË VOTËS NË REFERENDUMIN E REPUBLIKËS

Njoftohen votuesit të cilët kanë vendbanim jashtë vendit që nëpërmjet përfaqësisë diplomatike-konsullore të Republikës së Serbisë, jo më vonë se pesë ditë para mbylljes së listës zyrtare të zgjedhësve ( 25 dhjetor 2021), mund të dorëzojnë kërkesën që në listën zyrtare të zgjedhësve të regjistrohen të dhënat që në Referendumin e ardhshëm të Republikës do të votojnë jashtë vendit. Kërkesën për votim jashtë vendit mundeni ta merrni këtu.

Shikimi i listës zyrtare të zgjedhësve mund të kryhet dhe në rrugë elektronike, hedhja e të dhënave për numrin personal të qytetarëve dhe regjistrimin e numrit të kartës së identitetit, në faqen zyrtare të internetit të Ministrisë së administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale - https://upit.birackispisak.gov.rs/. Në rast se personi që ka të drejtë për votim nuk është i regjistruar në listën zyrtare të zgjedhësve që vendoset sipas kërkesës për regjistrimin e të dhënave rreth kësaj që votuesi do të votojë jashtë vendit, është e nevojshme paraprakisht të zbatohet procedura e regjistrimit në listën zyrtare të zgjedhësve. Kërkesa për regjistrim në listën zyrtare të zgjedhësve, njëkohësisht me kërkesën për regjistrimin e të dhënave që votuesi do të votojë jashtë vendit, dorëzohet në përfaqësinë diplomatike- konsullore të Republikës së Serbisë. Kërkesën për regjistrimin në listën zyrtare të zgjedhësve mund ta merrni këtu


Ministry of Foreign Affairs
Daily News 
Statements 
Photo Gallery 


National Assembly

President of the Republic of Serbia

Serbian Government

Ministry of Foreign Affairs