| |     ћирилица | latinica  
Home

Visit Serbia
SIEPA

 

   
 
Contact

 

Working Hours
Monday - Friday: 8:30 - 16:30 hours
The Consular Section is open to public: 10:00 - 12:00 hours

Holidays

Address
Embassy of the Republic of Serbia
Donika Kastrioti 9/1,
Tirana
Republic of Albania

Phone: +355-4-2223-042 Directions/Map
Phone: +355-4-2232-091 Jurisdiction
Fax:      +355-4-2232-089 Honorary Consulates
E-mail: ambatira@icc-al.org  
web: www.tirana.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Pjesëmarrja e Ministres Ana Brnabić në Konferencën Rajonale ReSPA në Tiranë më 18 Maj 2017

Ministre e Administratës Shtetërore dhe Qeverisjes Vendore Ana Brnabić mori pjesë në Konferencën rajonale për kryerjen e shërbimeve publike në vendet e Ballkanit Perëndimor – „Nismat dhe inovacionet në rrugën drejt BE-së “, e cila është mbajtur në Tiranë më 18 Maj.
Në konferencën e organizuar nga Shkolla Rajonale për Administratën Publike (ReSPA), kanë marrë pjesë edhe Ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike të Republikës së Shqipërisë, М.Harito, Ministrja e Administratës Publike të Malit të Zi, S.Pribilović dhe Ministrja e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Publike të Maqedonisë M.Arsovska Tomovska.

Qëllimi i konferencës ishte që të nxirren në pah të gjithë parakushtet e domosdoshme për përmirësimin e cilësisë së shërbimeve për qytetarët dhe ekonominë, ku krahas ministreve moren pjesë mbi 40 folës të cilët përfaqësonin Ballkanin Perëndimor, nëntë vende anëtare të BE-së si dhe organizatat dhe institucionet rajonale dhe evropiane.


Vanja Udovičić, Ministër i Rinisë dhe Sportit në Tiranë, më 08. Dhjetor 2016.

Ministri i Rinisë dhe Sportit të Republikës së Serbisë, Vanja Udovičić  ka qenë i pranishëm në hapjen solemne të Zyrës Rajonale për Bashkëpunimin Rinor (RYCO)

dhe më pas u është drejtuar pjesëmarrësve të konferencës së mbajtur me këtë rast në Tiranë më 8 Dhjetor.

Ministër Vanja Udovičić mori pjesë dhe në takimin e Këshillit Drejtues të mbajtur në të njëjtën ditë.


 


Vladan Vukosavljević, Ministër i Kulturës dhe Informimit në Tiranë më 22 Shkurt 2017

Delegacioni i Ministrisë së Kulturës dhe Informimit i kryesuar nga Ministri i Kulturës dhe Informimit Vladan Vukosavljević, ka marrë pjesë në Konferencën Vjetore të Këshillit të Ministrave të Kulturës të Vendeve të Evropës Juglindore, e cila është mbajtur më 21-22 Shkurt 2017 në Tiranë.


Ministri Vukosavljević ka firmosur me Ministren e Kulturës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro – Furxhi, Programin e Bashkëpunimit Kulturor midis Ministrisë së Kulturës dhe Informimit  të Republikës së Serbisë dhe Ministrisë së Kulturës së Republikës së Shqipërisë për periudhën 2017-2021.


Ministri Vukosavljević është takuar më 23 Shkurt në Ambasadën e Republikës së Serbisë  me kryetarët e Shoqatës së Minoritetit Serbo-Malazez “Moraça-Rozafa” nga Shkodra, Shoqatës Ortodokse Serbe “Shën Jovan Vladimiri” nga i njëjti qytet dhe Shoqatës Serbe “Jedinstvo” nga Fieri.


Ministry of Foreign Affairs
Daily News 
Statements 
Photo Gallery 


National Assembly

President of the Republic of Serbia

Serbian Government

Ministry of Foreign Affairs